E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Aquapark
Вторник, 10 Юли 2018 13:26

Доказаха: Български сироп бори килограмите и възпаленията

 

 

Българин създаде уникален сироп „Дар от Гарабитов“, който се използва за детоксикация, балансира жизнените функции, намалява нивата на холестерола, подобрява съня и жизнеността. Сиропът повлиява мускулния тонус и нервната проводимост. И нещо също изключително интересно – доказано ефективен е при намаляване на наднормено тегло. Тези данни изнесе проф. д-р Игнат Игнатов на семинар на Интердисциплинарната тематична група за изследване на активирани води към Българската академия на науките (БАН) с ръководител доц. Георги Глухчев. Сиропът „Дар от Гарабитов“ е създаден от Иван Гарабитов, заслужил треньор по борба и автор на известната едноименна методика за здравословно отслабване и бързо възстановяване на организма от травми и възпаления. С авторски анализи проф. Игнатов доказва впечатляващите ефекти на напитката върху спортисти и хора с намален жизнен тонус. Резултатите се публикуват в „Журнал по медицина, физиология и биофизика“ и „Европейски журнал по медицина“.

 

Пред учени от различни области проф. д-р Игнат Игнатов обясни своите проучвания върху „Дар от Гарабитов“. „Сиропът е уникална комбинация от ябълков оцет, чесън, джинджифил и мед. Изследванията са извършени със спектрален анализ на 1% разтвор на природния елексир. Резултатите показват подчертан стимулиращ ефект върху целия организъм. Човек, който използва напитката, става по-жизнен, чувства прилив на енергия, желание да бъде активен и достига до вътрешно спокойствие. Това е изключително важно при съвременния начин на живот, при който хората страдат от хронична умора и преумора. Организмът получава витамини и минерали и възстановява своя баланс като основа на добро здраве“, обясни българският учен, който е почетен доктор в Европейска академия за естествени науки (Германия) и професор и доктор на науките в Руската академия по естествознание.
Проф. Игнатов от години изследва дълголетници и столетници и прави анализ на факторите за здраве и дълголетие. „Този научен проект се реализира в България, Австрия, Германия, Швейцария, Русия, Чили и Аржентина. Един от основните изводи е, че възпаленията са част от процеса на остаряване на човешкия организъм. „Дар от Гарабитов“ има изразен противовъзпалителен ефект“, подчерта проф. Игнатов.

 

Той акцентира, че хора, които работят в замърсена среда, с органични вещества и тежки метали, застоял въздух, могат да правят ефикасна профилактика и да поддържат добър жизнен статус с „Дар от Гарабитов“.

 

„Това, както и намаляването на излишните килограми, се получава благодарение на изчистването на тялото от токсините и мастните плаки. С напитката ние пречистваме организма“, изтъкна няколко пъти по време на семинара Иван Гарабитов. Присъстващите учени бяха впечатлени от разнообразните случаи, при които методиката на този български гуру в природната медицина е помогнала. Фактите сочат, че за 12 години над 37 000 българи и чужденци са свалили от 5 до 150 кг без увисване на кожата и видимо са се подмладили, диабетно болни намаляват в пъти приема на инсулин, хора с травми се възстановяват за дни, вместо за месеци. Изявени състезатели, прилагайки методиката Гарабитов, съкращават в пъти периода за постигане на високи спортни цели.