E-mail за връзка: plovdivskinovini@gmail.com

Вторник, 15 Май 2018 15:56

По план върви рехабилитацията на 22 километровата отсечка от автомагистрала Тракия/снимки/

По план върви рехабилитацията на 22 километровата отсечка от автомагистрала Тракия По план върви рехабилитацията на 22 километровата отсечка от автомагистрала Тракия

 

 

Областният управител Здравко Димитров направи инспекция на рехабилитацията на 22 километровата отсечка от автомагистрала Тракия между Пловдив и Стара Загора. Той, и Главен комисар Атанас Илков обходиха част от маршрута и останаха доволни от организацията на движението и темповете, с които вървят ремонтните дейности. Представителят на фирмата изпълнител на обекта ИСА 2000 Паун Иванов заяви, че работата върви, като се спазва линейният график и обща, че платното в посока Бургас ще бъде готово до края на месеца, след което започва реновирането на платното в посока Пловдив. Той обеща, че цялостният ремонт ще приключи до края на месец юни, преди да е започнал сезонът на отпуските. 

Г-н Здравко Димитров остана доволен от темповете на работа и не пропусна да се качи и на голямата асфалтополагаща машина, за да поздрави водача й Бехчет, с когото се познават от реконструкцията на Асеновградско шосе. Областният управител коментира, че е убеден в отличното качество на отсечката и, че рехабилитацията ще приключи в срок.

 

 

Последно променена в Вторник, 15 Май 2018 16:00