Ангел Георгиев: Възраждане ще бъде втора политическа сила на изборите

27 Апр 2024 10:28
Ангел Георгиев: Възраждане ще бъде втора политическа сила на изборите Снимка: Plovdivskinovini.bg

''Нашата цел е второто място на парламентарните избори.'', каза водачът на листата на Възраждане в Пловдив Ангел Георгиев. Според него единствено тяхната партия има увеличаване на доверието сред хората. Георгиев допълни, че това се дължи на последователната политика на Възраждане през последните месеци.

Партия Възраждане е с 12 кандидати за депутати за Пловдив-град. Ангел Георгиев каза, че листата е съставена от млади и мотивирани хора. "Трябва да върнем вярата в хората, че може да се промени България. Това може да стане бавно и постепенно. Ние сме единствената партия, която е последователна в политиката си. Трябва да се защитават интересите на България.", заяви Георгиев.

Той разкритикува другите партии, които се чудят в коя сглобка да влязат, и коя сглобка да развалят. "Те идват с големи заявки да променят системата. Казват колко моста на Дунав ще направят, колко тунела под Стара планина и колко големи икономически проекти ще направят в България. Това не стана. Ние ще счупим система.", смята Ангел Георгиев.

 

Листата на Възраждане за Пловдив-град:

1. Ангел Георгиев

2. Емил Янков

3. Иван Пенков

4. Елена Грозданова

5. Стойчо Босев

6. Господин Апостолов

7. Симеон Петров

8. Димитър Йорданов

9. Красим Николов

10. Чавдар Земярски

11. Кристиян Герговски

12. Георги Танев