МЕЧ регистрира листите си: Радостин Василев води в Пловдив, а Красимир Дончев в областта

01 Май 2024 14:05

 

Лидерът на ПП „Морал Единство Чест“ Радостин Василев и координаторът на пловдивската структура на партията Красимир Дончев днес регистрираха листите за парламентарните избори в РИК 16 и РИК 17. Заедно с тях бяха и кандидатите за депутати от двете листи.

МЕЧ регистрира листите си: Радостин Василев води в Пловдив, а Красимир Дончев в областта

"Днес регистрирахме пълни листи за Пловдив-град в 16-и МИР и за Пловдив област в 17 МИР. Водач на листата в Пловдив е нашият  председател на партия "Морал-Единство-Чест" Радостин Василев. Надявам се на попътен вятър. В листата има хора от най-различни сфери - адвокати, икономисти, треньори, спортни деятели, предприемачи, бизнесмени. Очакванията са за един много добър резултат. Ще направим всичко възможно статуквото, сглобката, и настоящото, което е в момента, да бъде променено. Ще се борим за една голяма прозрачност.", заяви Красимир Дончев.  

 

Радостин Василев заяви, че с огромно удоволствие повежда листата на ПП "МЕЧ" в Пловдив-град. "Символно водя тук, има много будни граждани. От тук тръгват големите промени в България и то т.нар. демократични. В листата има юристи и хора с изключителна експертиза. Може би това е най-силната листа на МЕЧ в България, а и най-младата. Ще бъда често в Пловдив през тази кампания. С Красимир Дончев, областният ни координатор, мисля, че направихме за много кратко време един много сериозен екип. Екип, който да гарантира на това, че МЕЧ ще е дълготрайно и систематично на политическия терен, и ще бъде абсолютно различно от това, което виждаме и срещу това, което се боря вече толкова време. С огромна надежда започва всичко днес. ", каза лидерът на МЕЧ.

Радостин Василев заяви, че не се интересува от това, че традиционно лидерите на партиите водят листите в Пловдив. "Аз чувствам, че в Пловдив има енергия да започне промяна за цяла България. Тук хората първи усетиха измамата, първи реагираха, най-силна структура имаме в Пловдив сигурно в цяла Южна България. Правя го от уважение към града, а къде са лидерите не ме интересува. Тези лидери трябва да ги е срам да се показват пред хората, защото аз ходя с високо вдигната глава, но не знам някой от лидерите на партиите дали не го е страх да се разхожда по улиците на Пловдив, особено участниците в сглобката.", каза Радостин Василев.

 

 

Листата за Пловдив-град:

1. Радостин Василев
2. Тошо Бъмбин
3. Красимир Дончев
4. Светослав Лавчиев
5. Красимир Манев
6. Петко Божков
7. Димитър Костов
8. Иван Калоферов
9. Гергана Милева
10. Антония Трулюс
11. Матей Абаджиев
12. Калоян Ангелов
13. Александър Титев
14. Трифон Филипов
15. Димитър Данев
16. Димка Господинова
17. Ангел Божков
18. Мартин Александров

 

Листата за Пловдив област:

1. Красимир Дончев
2. Марин Поповски
3. Иван Калоферов
4. Борислав Георгиев
5. Марчело Вълков
6. Тодор Алексиев
7. Веселина Ангелова
8. Светослав Лавчиев
9. Димитър Данев
10. Иван Трифонов
11. Георги Коловски
12. Стефка Николова