Димитър Иванов с поздравление за Коледа

25 Дек 2023 10:55

 

УВАЖАЕМИ ЖИТЕЛИ НА ОБЩИНА МАРИЦА,

С настъпването на Рождество Христово – символ на вярата и надеждата в доброто, любовта и чудесата, бих искал да отправя към вас своите най-сърдечни благопожелания!

Нека вълшебството на Витлеемската звезда озарява дните ви и дарява домовете ви със здраве, любов, уют, хармония и благодат!

Изпращаме годината, която премина под мотото на 35-та годишнина от създаването на Община Марица, придобила имиджа на просперираща, модерна и реализирала успешни инвестиционни проекти. През последните 12 години изграждаме съвременна образователна инфраструктура, която развива креативни личности. Ангажирани сме със съхранението на традициите и културното наследство на дедите ни, с опазването на околната среда и привличането на все повече жители, които споделят визията за чиста природа и здравословен начин на живот.

Вярвам, че със съвместните усилия на държавата, бизнеса и жителите, ще продължим да съзидаваме, да надграждаме, да творим и да отстояваме авторитета на Община Марица като съвременна и европейска администрация.

СВЕТЛИ РОЖДЕСТВЕНСКИ ПРАЗНИЦИ!

ЩАСТЛИВА И БЛАГОСЛОВЕНА 2024 ГОДИНА!

ДИМИТЪР ИВАНОВ
КМЕТ НА ОБЩИНА МАРИЦА

Main Menu