Димитър Иванов подари живи елхи за училищата и детските градини в Община Марица

15 Дек 2023 13:15
В родното си село Маноле кметът Димитър Иванов засади елха пред входа на училище "Васил Левски" В родното си село Маноле кметът Димитър Иванов засади елха пред входа на училище "Васил Левски"

 

Кметът Димитър Иванов подготви изненада за всички учебни заведения в 19-те населени места в Община Марица. Той подари живи елхи, като 16 детски градини и 13 училища засадиха пред сградите си зелени дръвчета. След това ги украсиха и създадоха празнично настроение в навечерието на Рождество Христово.

В родното си село Маноле кметът Димитър Иванов засади елха пред входа на училище "Васил Левски". Помогнаха му кметът на селото Стоил Дишев, директорката на учебното заведение Пенка Запрянова и децата от всички класове. След украсяването на елхата кметът пожела на всички да са здрави като стволовете на дърветата, а на децата да се учат усърдно. "Пожелавам весело посрещане на Коледните и новогодишните празници! А най-малките - да се радват на много подаръци под елхата", каза Димитър Иванов.

Той допълни, че децата са бъдещето ни и администрацията ще продължи да работи за подобряване на училищната инфраструктура и условията на обучение във всички учебни заведения в Община Марица.

Main Menu